HTML

Van egy álmom

Ez a blog arról szól ami éppen érdekel. Mivel sok minden érdekel, ezért bármilyen téma szóba jöhet.

Friss topikok

  • Ébredj!: "Meg kell tanulni elengedni"...-foglalta össze a lényeget N.V.munkatársunk... A szó szoros és átvi... (2012.03.02. 02:15) Gyűlölet Beszéd
  • Dorelle: Ha magyart, cigányt, szlovákot vernek az itt mindig top hír Mo-on. Magyart vertek cigányok? Ó, és?... (2010.05.14. 19:48) Zsidóverés Pesten
  • DeMarco: @úriparaszt: Köszi. Lehetett volna jobb is, ha nem éjjel írom, gyorsan összecsapva. (2009.11.10. 10:21) A sors keze

Linkblog

Zsidóverés Pesten

DeMarco 2009.07.08. 21:17

Tegnap este megvertek egy zsidó fiatalembert Budapesten a VII. kerületi Dohány utcában.

A rendőrség szerint közösség elleni erőszak történt etnikai alapon. A zsidó szervezetek, köztük az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) egyenesen Bajnai Gordonnak írt panaszlevelet a bántalmazás miatt.

Az eset sajnálatos és az elkövetőknek bűnhődniük kell. Szerencsétlen fiatalember nem tehet róla, hogy zsidónak született. És nem tehet arról, hogy ilyen helyzetbe került.

De mint minden esetben itt is meg kell vizsgálni az előzményeket. Vajon mi váltotta ki a támadást? Mi okozta a haragot ami motiválta az elkövetőket?

A válasz nem túl bonyolult.

Ha kicsit visszább tekintünk akkor a fő bűnös az Szdsz politikai szereplése, árulásai, a megbukott liberális gazdasági és devianciát népszerűsítő intézkedései. A hatalomhoz való végtelen ragaszkodás és az emberek ellenében támogatott bukott kormányzás.

De ha éppen csak kicsit tekintünk vissza akkor is egyértelmű a cselekvés mögötti tartalom. A Magyar Gárda ellen a legjobban pontosan a liberálisnak maszkírozott politikusok, a zsidó szervezetek és a liberálisnak mondott firkászok támadtak folyamatosan. Bár a kommunista időket idéző, a szólásszabadságot súlyosan sértő gyűlőlettörvényt nem sikerült keresztülerőltetniük a parlamenten, de azt végül elérték, hogy a Magyar Gárdát feloszlassák. Ez elég komoly dühöt váltott ki sok emberben az országban. Vidéken, de még a fővárosban is rengetegen bíznak a Jobbikban és a Gárdában. Az ő arculcsapásuk (is) történt a múlt héten. Ráadásul pont azoktól, akik erkölcsi tartása nem létezik és különben is bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...

Ez a döntés újfent kiélezte az etnikai feszültségeket, ami tettlegességig fajult. Pár primitív ember így vezette le a feszültségét. Ezért meg kell kapniuk a büntetésüket.

De ők csak a tünet, az igazi gyűlőletkeltőknek is meg kell kapniuk a büntetésüket, amire sajnos kell még várni 8 hónapot.

Ki szelet vetett vihart aratott...

 

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://demarco.blog.hu/api/trackback/id/tr671235104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2009.07.13. 07:41:02

Bárkik lehettek. Lehet, hogy a támadók is zsidók voltak.

Dorelle 2010.05.14. 19:48:28

Ha magyart, cigányt, szlovákot vernek az itt mindig top hír Mo-on. Magyart vertek cigányok? Ó, és? Biztos a magyar kezdte... Agyam eldobom néha.
süti beállítások módosítása